Tillbaka till Simrishamn

Raketen är en nybyggnation med inflyttning september 2021. Här erbjuds attraktiva lägenheter med balkong – nära centrum, sjukhus och affär.

Området erbjuder fräscha och moderna lägenheter med öppen och ljus planlösning med fönster i två väderstreck. Alla rummen har parkettgolv, köket har modern inredning och i det generösa, helkaklade badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i grönskande miljö med närhet till allt – ett modernt boende att trivas i på Österlen. Lägenheterna har balkong eller uteplats.

Husen är 3 våningar, hiss finns. Förråd ligger i en separat byggnad på innergården.

Kontakta oss gärna för att anmäla ditt intresse här, maila oss dina personuppgifter eller ring våra uthyrare på telefon 0414 – 81 96 30. 

Andra områden i Simrishamn

Baldringskroken
Bläsen
Brevduvan
Bruksområdet
Eken

Andra områden i Simrishamn

Baldringskroken

Baldringskroken är ett familjevänligt område med rymliga lägenheter med huskänskla - passande för såväl det lilla hushållet som större familjer.

Läs mer

Bläsen

Bläsen är ett trevligt område med rymliga marklägenheter i söderläge - ett centralt boende med radhuskänsla på Österlen!

Läs mer

Brevduvan

Brevduvan är ett barnvänligt område med väldisponderade lägenheter med underbar utsikt över fälten mot Gröstorp - ett härligt hem på Österlen!

Läs mer

Bruksområdet

Bruksområdet erbjuder ett centralt och trevligt boende för alla åldrar med närhet till Simrishamns stadskärna och centralstation.

Läs mer

Eken

Eken erbjuder ett centralt och charmigt boende med balkong - här bor du lugnt och tryggt nära havet och staden.

Läs mer