Tillbaka till Våra områden

Byn med de bästa kommunikationerna och utbildningsmöjligheterna på Österlen. Här finns både Grundskola åk 1–6 och Folkhögskola. Med tåget tar du dig snabbt till Simrishamn, Tomelilla, Ystad eller Malmö, och vidare till Danmark eller norrut om du vill. Här finns en ICA-butik med post-och apotekservice, idrottsplats, konditori och flertalet gallerier. Rosenborg Servicecenter är en naturlig samlingspunkt för byns äldre. Du hittar mer information på österlen.se/garsnas

Simrishamnsbostäder kan erbjuda marklägenheter med fina uteplatser och trygghetsboende för dig över 70 år.

Områden i Gärsnäs

Områden i Gärsnäs

Boken 8

Består av 27 marklägenheter byggda 1975–1987. Lägenheterna har nyrenoverade badrum och fjärrvärme har nyligen installerats. Varje lägenhet har egen tvättmaskin/tumlare och uteplats.

Läs mer

Boken 9

Består av 25 marklägenheter, byggda 1982–85. Varje lägenhet har egen tvättmaskin/tumlare och uteplats. Området ligger mitt i centrala Gärsnäs, mycket nära dagverksamhet, tåg och affär.

Läs mer

Kastanjen

Består av 32 trivsamma och barnvänliga marklägenheter byggda 1987. Varje lägenhet har egen uteplats. Gemensam tvättstuga, separat miljöhus och förrådsbyggnad finns inom området.

Läs mer

Lyckan

Består av 31 lägenheter byggda 2013. Varje lägenhet har egen tvättmaskin/tumlare och uteplats el. balkong. I området trivs gamla som unga tillsammans. Ligger mitt i centrala Gärsnäs, nära skola, affär och dagcentral.

Läs mer

Mården

Ett före detta äldreboendet som byggts om till mindre marklägenheter. Lägenheterna ligger i en U-form med en stor härlig trädgård i mitten. I direkt anslutning till fastigheten finns Rosenborgs dagcentra.

Läs mer
Gärsnäs

Zooma in för att se områden i Gärsnäs

Boken 8

Läs mer

Boken 9

Läs mer

Kastanjen

Läs mer

Lyckan

Läs mer

Mården

Läs mer