Tillbaka till Hammenhög

Cypressen är ett hus för dig som vill vara en del av en gemenskap, och samtidigt kunna värna om ditt privatliv.

Huset tas om hand av de boende vilket innebär att alla hjälps åt att hålla rent och snyggt. Alla värnar om varandra, ser varandra och tar hand om varandra. Cypressen är något för dig som vill ha en stor ”familj” runt omkring dig.

På Cypressen har du möjlighet att vara kreativ. Vill du påta i trädgården och odla egna grönsaker? Eller vill du lära dig om nya kulturer och lära känna nya spännande människor? Du har kanske en hobby du vill pyssla med och samtidigt lära ut den till andra? Vill du baka och laga mat?

Du är kanske inte den aktiva, kreativa personen utan mer den sociala, eller båda delar. Att umgås och finnas där är också att vara engagerad. Det behövs många personligheter för att skapa en komplett ”familj”. Självklart är våra fyrbenta vänner också välkomna.

Lägenheterna på Cypressen består av 1or med pentry och egen uteplats samt 2rok och 3rok med inglasad balkong, alla ljusa och trevliga. Utöver det finns det ett stort gemensamt kök och sällskapsrum med sköna soffor och tv. Husets hjärta är en inglasad ljusgård, med härligt ljusinsläpp och fantastiska möjligheter till umgänge. Här finns också flera gemensamma utrymmen, där du som hyresgäst får vara med och påverka hur det ska se ut. Möjligheterna är många, begränsningarna få!

Uthyrning kommer att föregås av samtal där du berättar varför konceptet passar dig. Detta innebär att köpoäng inte kommer att tillämpas just på Cypressen.

Information om området

Adress: Ystadsvägen 13
Byggår: 1992
Antal lägenheter: 15
Lägenhetsstorlekar: 1 RoK 46 kvm, 2 RoK 65 kvm, 3 RoK 76 kvm/ 81 kvm
Typ av lägenheter: 1 rok marklägenheter/2rok och 3 rok loftgång
Antal våningar: 2
Uppvärmning: Ingår
Hushållsel: Normalförbrukning ingår
Tvättstuga: Gemensam
Förråd: Finns
Garage/parkering att hyra: P-plats finns
Balkong: 1 rok uteplats med egen skötsel/ 2 och 3 rok  inglasad balkong
Hiss: Ja

Andra områden i Hammenhög

Haren
Ängen
Ängen/Lejonet

Andra områden i Hammenhög

Haren

Haren erbjuder trevliga lägenheter med balkong och härlig utsikt, nära till skola, förskola och affär.

Läs mer

Ängen

Ängen är ett grönskande område centralt i Hammenhög som erbjuder rymliga marklägenheter med egen uteplats.

Läs mer

Ängen/Lejonet

Ängen/Lejonet är ett trivsamt område i grönskande miljö med trevliga marklägenheter med uteplats - mitt i centrala Hammenhög.

Läs mer