Tillbaka till Simrishamn

Bruksområdet erbjuder ett centralt och trevligt boende för alla åldrar med närhet till Simrishamns stadskärna och station.

Området utgörs av fem gårdar med flerfamiljshus och lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök, varav vissa är seniorboende för de över 55 år. I seniorboendet finns det tvättstuga i varje trapphus.
Lägenheterna på markplan har härliga uteplatser och övriga lägenheter har trevliga balkonger (1 RoK har inte balkong/uteplats). Vissa av balkongerna på Bruksgatan 9 A-G är inglasade. Utsikten från 4:e och 5:e våningen är fantastisk – från Bornholm till Stenshuvud.
Här finns moderna tvättstugor där tvätt- och sköljmedel ingår samt fräscha välfungerande miljörum som ger en enkel vardag. Inom området finns aktiviteter för alla åldrar; boulebana, lekplats och basketplan samt en gästlägenhet att tillgå vid långväga besök. Med närheten till naturen, hamnen och stationen finns lägenheter för alla hushåll och åldrar. Ett hem för alla på Österlen!

Detaljerad information om området

Adress: Bruksgatan 1–9
Byggår: 1970–74, 2010
Antal lägenheter: 311
Lägenhetsstorlekar: 1 RoK 43 kvm, 2 RoK 54 kvm, 3 RoK 80, 86 & 95 kvm, 4 RoK, 95 kvm.
Typ av lägenheter: Trapphuslägenheter
Antal våningar: 3 och 5
Uppvärmning: Fjärrvärme Ingår
Hushållsel: Ingår ej
Tvättstuga: Finns
Förråd: Finns
Miljörum: Finns
Garage/parkering: Garage finns att hyra, p-plats finns,
Balkong/Uteplats: Alla lägenheter har balkong eller uteplats utom 1:orna
Lekplats: Gungor, basketplan och boulebana finns

Hiss: Finns på senior (Bruksgatan 3F-G, 5F-G ) och Bruksgatan 9 A-G

Andra områden i Simrishamn

Bruksområdet

Tillbaka till Simrishamn

Baldringskroken
Bläsen
Brevduvan
Eken
Havsutsikten

Andra områden i Simrishamn

Baldringskroken

Baldringskroken är ett familjevänligt område med rymliga lägenheter med huskänskla - passande för såväl det lilla hushållet som större familjer.

Läs mer

Bläsen

Bläsen är ett trevligt område med rymliga marklägenheter i söderläge - ett centralt boende med radhuskänsla på Österlen!

Läs mer

Brevduvan

Brevduvan är ett barnvänligt område med väldisponderade lägenheter med underbar utsikt över fälten mot Gröstorp - ett härligt hem på Österlen!

Läs mer

Eken

Eken erbjuder ett centralt och charmigt boende med balkong - här bor du lugnt och tryggt nära havet och staden.

Läs mer

Havsutsikten

Havsutsikten med sin vidunderliga utsikt över Stenshuvud och Bornholm erbjuder ett modernt och exklusivt boende med närhet till hav och stad.

Läs mer