Vi är stolta och glada över att ni röstat fram oss som en av Sveriges bästa hyresvärdar. Det är ett förtroende som vi gör vårt bästa för att leva upp till varje dag. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar svaret på din fråga här, eller behöver hjälp med någonting annat.

Mina Sidor

På mina sidor hittar du aktuell information om sådant som direkt berör din bostad, till exempel pågående arbeten och driftstörningar. Här kan du också göra felanmälan när det passar dig, se dina kontrakt och betalningar samt söka ny bostad. Länk till mina sidor hittar du här.

Simbo app

Med Simrishamnsbostäders egen app i din telefon får du snabbt aktuell information om sådant som direkt berör din bostad, till exempel pågående arbeten och driftstörningar. Här kan du också göra felanmälan när det passar dig, se dina betalningar, hitta svar på de vanligaste frågorna och söka ny bostad.

Du hittar SIMBO APP på App Store eller Google Play. Följ instruktionerna för nedladdning och installation.

En tidning bara för dig

Fönstret är tidningen för dig som hyr din bostad av oss. Här hittar du information om vad som är på gång i våra bostadsområden, intervjuer med boende och medarbetare på Simrishamnsbostäder samt nyttiga tips och trix.

Tidigare nummer av fönstret hittar du här

Hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll

Vi praktiserar hyresgäststyrt underhåll som innebär att du som hyresgäst själv beställer när underhåll på din lägenhet ska ske. Målning av väggar och tak samt golvunderhåll utförs som hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll och beställs av hyresgästen själv.

Du kan läsa mer om hyresgäststyrt underhåll (HLU)  här.