Tillbaka till Simrishamn

Höjden erbjuder fräscha rymliga lägenheter med stort ljusinsläpp, härlig takhöjd och balkong  – ett lyxigt boende nära skolor, idrottsarenor och centrum.

Området byggdes 2015 och erbjuder ett modernt boende för det lilla och stora hushållet med lägenheter om 2 – 3 RoK. Lägenheterna har fönster i två väderstreck samt balkong och 2,5 meters takhöjd. Här bor du lyxigt och enkelt med parkettgolv i alla rum, klinkers vid entrén och fräscha kaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Köken är utrustade med diskmaskin. Med utsikt över havet och närhet till Simrishamns utbud är detta ett hem på Österlen för dig som vill ha det lilla extra.

Detaljerad information om området:

Adress: Krabbegatan 22
Byggår: 2015
Antal lägenheter: 27
Lägenhetsstorlekar: 2 RoK 57 kvm, 3 RoK 74-76 kvm, 1st 3 RoK 95 kvm
Typ av lägenheter: Loftgång
Antal våningar: 3, hiss finns
Uppvärmning: Fjärrvärme ingår
Hushållsel: Ingår ej
Tvättstuga: Tvättpelare i lägenhet
Förråd: Ja
Miljörum: Ja
Parkering: Ingår
Balkong: Ja
Lekplats: Liten

Andra områden i Simrishamn

Baldringskroken
Bläsen
Brevduvan
Bruksområdet
Eken

Andra områden i Simrishamn

Baldringskroken

Baldringskroken är ett familjevänligt område med rymliga lägenheter med huskänskla - passande för såväl det lilla hushållet som större familjer.

Läs mer

Bläsen

Bläsen är ett trevligt område med rymliga marklägenheter i söderläge - ett centralt boende med radhuskänsla på Österlen!

Läs mer

Brevduvan

Brevduvan är ett barnvänligt område med väldisponderade lägenheter med underbar utsikt över fälten mot Gröstorp - ett härligt hem på Österlen!

Läs mer

Bruksområdet

Bruksområdet erbjuder ett centralt och trevligt boende för alla åldrar med närhet till Simrishamns stadskärna och centralstation.

Läs mer

Eken

Eken erbjuder ett centralt och charmigt boende med balkong - här bor du lugnt och tryggt nära havet och staden.

Läs mer