Tillbaka till Våra områden

En liten idyllisk by mitt på Österlen ett par kilometer från de milslånga stränderna vid Borrby strand. Här bryr sig folk om varandra. Runt omkring breder slätten ut sig med böljande fält. Borrby ligger 1,5 mil från Simrishamn och 2 mil till Ystad. Här finns en välsorterad livsmedelsaffär med post och apotek, en pizzeria, bank, bensinstation och en vårdcentral. Konst och hantverk blomstrar. Du hittar mer information på borrby.se eller på österlen.se/borrby

Simrishamnsbostäder kan erbjuda såväl trapphuslägenheter som ingång via loftgång, marklägenheter med uteplats och radhuskänsla med egen tomt.

Områden i Borrby

Områden i Borrby

Frankatoften

Ett flerfamiljshus från 1977. Alla de tolv lägenheterna har egen ingång utifrån, hiss saknas. Lägenheterna på markplan har egna uteplatser, de på andra våningen har stora balkonger. Alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer

Hejdan

Ett litet flerfamiljshus byggt år 1957. De åtta lägenheterna är tidstypiska, men mycket charmiga. Hiss saknas. Ligger granne med distriksläkare och ridhus, men har även nära till affär, apotek, skola osv.

Läs mer

Mölledamm

Ett tvåvåningshus samt 4 rader med marklägenheter, totalt 35 lägenheter byggda 1981–1985. Lägenheterna på andra våningen har stora balkonger och egen ingång från utvändig trappa.

Läs mer

Prästabol

Två flerfamiljshus med 28 lägenheter byggda år 1968–1972. Hiss saknas. Modernt renoverade badrum under 2011/2012, nyrenoverad tvättstuga i källaren. Charmiga lägenheter i ett lugnt område.

Läs mer

Skalla

Simrishamnsbostäders minsta område med enbart 4 marklägenheter byggda år 1992. Lägenheterna har egna tvättstugor och uteplatser. Ligger i centrala Borrby i ett trivsamt och lugnt område.

Läs mer
Borrby

Zooma in för att se områden i Borrby

Frankatoften

Läs mer

Hejdan

Läs mer

Mölledamm

Läs mer

Prästabol

Läs mer

Skalla

Läs mer