Tillbaka till Simrishamn

Merhem erbjuder trygghetsboende för dig som fyllt 70 år – ett boende i moderna och fräscha lägenheter med fantastisk utsikt och oslagbart läge i Simrishamn. 

Lägenheterna på Merhem är moderna, ljusa och välplanerade och stort fokus är lagt på bekvämlighet och tillgänglighet. Samtliga lägenheter har egen uteplats, inglasad balkong eller takterrass. Vardagsrum, sovrum och kök har parkettgolv och i hallen ligger klinkers vid entrén. Köket är lättarbetat och utrustat med keramikhäll och det rymliga badrummet har klinkers på golvet, kakel på väggarna, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en gemensam, välutrustad tvättstuga för hela huset. 

På bottenvåningen finns gemensamhetsytor, bland annat en samlingslokal med välutrustat kök och ett stort inglasat orangeri i direktkontakt med trädgården. Kultursamordnare finns på plats 5 dagar/vecka och anordnar olika typer av aktiviteter, exempelvis boule, gemensamma luncher, gympa, föreläsningar och utflykter. Här finns även en gästlägenhet att hyra för nära och kära som kommer på besök. 

Här kan du trivas i trygg och vacker miljö – ett hem för dig över 70 på Österlen.

Detaljerad information om området:

Adress: Rektorsgatan 7
Byggår: 2015
Antal lägenheter: 42
Lägenhetsstorlekar: 1 RoK 37 kvm, 2 RoK 58/67 kvm, 3 RoK 74/79 kvm
Typ av lägenheter: Trapphus
Antal våningar: 9
Uppvärmning: Fjärrvärme Ingår
Hushållsel: Ingår ej
Tvättstuga: Ja + tvättpelare i lgh
Förråd: Ja
Miljörum: Ja
Garage/parkering att hyra: Ingår
Balkong: Ja, inglasad
Lekplats: Nära till kommunal

Andra områden i Simrishamn

Baldringskroken
Bläsen
Brevduvan
Bruksområdet
Eken

Andra områden i Simrishamn

Baldringskroken

Baldringskroken är ett familjevänligt område med rymliga lägenheter med huskänskla - passande för såväl det lilla hushållet som större familjer.

Läs mer

Bläsen

Bläsen är ett trevligt område med rymliga marklägenheter i söderläge - ett centralt boende med radhuskänsla på Österlen!

Läs mer

Brevduvan

Brevduvan är ett barnvänligt område med väldisponderade lägenheter med underbar utsikt över fälten mot Gröstorp - ett härligt hem på Österlen!

Läs mer

Bruksområdet

Bruksområdet erbjuder ett centralt och trevligt boende för alla åldrar med närhet till Simrishamns stadskärna och centralstation.

Läs mer

Eken

Eken erbjuder ett centralt och charmigt boende med balkong - här bor du lugnt och tryggt nära havet och staden.

Läs mer